Les novetats de la indústria del videojoc arriben a la fira E3 de Los Angeles

Milers de jugadors descobreixen els nous títols de gegants del sector com ara Sony, Microsoft o Nintendo.

Milers d'aficionats als videjocs visiten la fira de Los Angeles per a conéixer les novetats del sector.
Milers d'aficionats als videjocs visiten la fira de Los Angeles per a conéixer les novetats del sector. / Mike Nelson (Efe)

El Centre de Convencions de Los Angeles acull aquesta setmana la fira E3, l'esdeveniment de la indústria dels videojocs més important del món. Després de diversos dies de conferències prèvies, en les quals gegants del sector com ara Sony, Nintendo o Microsoft van desvelar les novetats per a la nova temporada, arriba el moment que els usuaris assumisquen el protagonisme. Milers de jugadors de videojocs han tingut l'oportunitat de provar títols com "Pokémon: Let's Go, Pikachu!" o "Assassin's Creed: Odyssey" després de llarguíssimes cues d'espera.

Sony impressiona amb "The Last of Us"

La seqüela del videjoc de "The Last of Us" ha sigut una de les sensacions de la fira. Sony va triomfar en la presentació del tràiler del videojoc amb una primera escena que mostrava un bes entre la protagonista Ellie i una altra jove. El joc de PlayStation 4 està destinat a convertir-se en un referent per a la indústria, amb una fotografia de pel·lícula, uns guions complexos i personatges en evolució.

Altres novetats que han destacat en aquesta edició de la fira E3 han sigut els videojocs de Nintendo Switch "Fortnite" i "Super Smash Bros". Aquest últim arribarà al públic 7 de desembre i inclourà a tots i cadascun dels personatges de les edicions anteriors. Nintendo també va dedicar part de la seua presentació a dos nous jocs, "Pokémon: Let's Go, Pikachu!" i "Pokémon: Let's Go, Eevee!", que es posaran a la venda el 16 de novembre.

D'altra banda, Microsoft va complir les expectatives dels seguidors de la consola Xbox amb la presentació d'avançaments tan esperats com ara "Halo Infinite", "Forza Horizon 4", i "Gears of War 5".

També et pot interessar

stats