La nova edició de la Fira de Vi de Requena consciencia els visitants i expositors de reciclar les botelles

La iniciativa mediambiental es promou per a fomentar el consum responsable amb la campanya “Quan el vi s’acabe, recicla l’envàs”.

La nova edició de la Fira de Vi de Requena consciencia els visitants i expositors de reciclar les botelles
La nova edició de la Fira de Vi de Requena consciencia els visitants i expositors de reciclar les botelles

La 28 Fira del Vi de Requena se celebra en el recinte firal de Requena del 23 al 26 d’agost. Pretén conscienciar visitants i expositors de reciclar les botelles de vi durant les festes majors de la localitat, la Festa de la Verema 2018. Ferevin és una de les mostres monogràfiques sobre vi més importants de la Comunitat Valenciana i el millor aparador per als vins i cellers de la denominació d’origen Utiel-Requena.

En aquest certamen es pretén conscienciar els visitants i especialment els cellers expositors sobre la importància de separar de forma selectiva el vidre durant el transcurs de la fira i les festes de la localitat de la comarca d’Utiel-Requena. La iniciativa mediambiental de reciclatge de vidre que promou l’Ajuntament de Requena i Ecovidrio fomenta el consum responsable amb la seua campanya “Quan el vi s’acabe, recicla l’envàs” durant les Festes de la Verema 2018. 

Per això, l’organització sense ànim de lucre Ecovidrio ha instal·lat diversos contenidors de reciclatge de vidre en el recinte firal. Una ecopatrulla col·laborarà amb els cellers en la retirada de vidre per a reciclar-lo correctament, amb l’objectiu d’aconseguir “una festa de la verema 0% de residu de vidre”. Cada expositor també disposarà d’un poal en el qual dipositar els seus residus d’envasos de vidre.

La campanya tindrà un expositor informatiu d’Ecovidrio en què educadors ambientals informaran els visitants del procés del reciclatge del vidre i dels seus beneficis ambientals.

Durant 2017, els ciutadans de Requena van reciclar un total de 405.235 quilos d’envasos de vidre. Açò suposa que cada ciutadà reciclà una mitjana de 19,9 kg de vidre, destaquen des de l’Ajuntament.

També et pot interessar

stats