Compte enrere per a l'estrena de la nova temporada de 'L'Alqueria Blanca'

La Pobla de Vallbona, al Camp de Túria, ha sigut l'últim poble de la ruta que presenta la temporada als fans de la sèrie

Nous capítols de l'Alqueria Blanca
16 d'octubre 2021 - 12:20

L’Alqueria Blanca té les hores comptades per a l’estrena de la nova temporada. Diumenge, després de l’informatiu de nit, arranquen nous capítols amb les trames que es van quedar en l’aire en la darrera edició: la detenció de Narcís, la naixent relació de Dora i Blai o el futur de Diego i Raquel amb Santi. Abans, la vesprada de l’estrena, s’emetran cinc capítols de la temporada anterior de L’Alqueria Blanca en una marató per als seguidors més fidels.

Però, a més, molts dels fans de la série ja han pogut gaudir del primer capítol en aquestes últimes setmanes. La ruta de L’Alqueria Blanca ha recorregut setze pobles valencians per a oferir en primícia el primer capítol de la nova entrega.

L’última parada ha sigut la Pobla de Vallbona, al Camp de Túria, on, a més de seguir les trames, els espectadors van poder fer-se fotografies amb el marxandatge de la sèrie i conéixer Paloma Vidal, que interpreta el paper de Victòria.

Un tast de les trames que continuen i s'enceten en la sèrie més estimada de la televisió valenciana.

També et pot interessar

stats