El nou videojoc de Shin-chan per a Nintendo Switch conquista les xarxes socials

És una de les novetats del Nintendo Direct 2021, però només estarà disponible al Japó.

El joc estarà centrat en les vacances d'estiu de Shinnosuke i la seua família
El joc estarà centrat en les vacances d'estiu de Shinnosuke i la seua família / @nintendo (Twitter)

Els fans de Nintendo Switch tenien la nit de dimecres una cita amb un dels esdeveniments de l’any per al món gamer: el Nintendo Direct. Es tracta d’una retransmissió en què la companya nipona anuncia les novetats i actualitzacions dels seus jocs.

Els grans destacats del Nintendo Direct han sigut el llançament d'una versió per a Switch dels jocs Mario Golf Super Rush i el mític The Legend of Zelda: Skyward Sword HD. També s'ha anunciat l'arribada de la tercera entrega de Splatoon 3 el 2022.

Curiosament, les novetats anunciades a Europa i els Estats Units han quedat eclipsades per l'arribada d'un videojoc de Shin-chan per a Nintendo Switch exclusivament al Japó. El títol està centrat en les vacances d'estiu de Shinnosuke i la seua família, i presenta bucòlics escenaris de la natura japonesa que han captivat els gamers. Tant és així que Twitter ha despertat aquest dijous amb el xiquet més famós del manga com a trending topic i molts usuaris reclamant que aquesta versió també es llance a Europa.

Objectes especials de Super Mario per a Animal Crossing

Els fans del popular Animal Crossing estan d'enhorabona perquè Nintendo també ha confirmat que per a celebrar el 35 aniversari de la saga de Mario Bros el joc Animal Crossing New Horizons rebrà una actualització inspirada en el món de Super Mario, en què els usuaris tindran disponible roba i altres elements de decoració per a l'illa.

També et pot interessar

stats