El nou FIB dels propietaris de l’Arenal presenta els primers noms del seu cartell

Els abonaments del festival, que se celebrarà a Benicàssim del 16 al 19 de juliol, ixen a la venda el 28 de novembre.

La 26a edició del Festival Internacional de Benicàssim se celebrarà del 16 al 19 de juliol
La 26a edició del Festival Internacional de Benicàssim se celebrarà del 16 al 19 de juliol / @fiberfib (Facebook)

La 26a edició del Festival Internacional de Benicàssim, la primera gestionada per The Music Republic, propietaris de l’Arenal entre altres festivals, desvela els primers noms del seu cartell. Una “aposta de caràcter nacional i internacional”, que reforça la seua voluntat d’acollir “un públic inquiet per les diverses cultures musicals”, segons l’organització.

Del 16 al 19 de juliol i en el mateix recinte d’anys anteriors, el festival vol obrir els braços al públic espanyol sense abandonar la seua vocació turística i internacional. 

El cartell combina artistes internacionals com Khalid, Vampire Weekend, The Kooks, Rita Ora, Crystal Fighters, Don Diablo, Foals, The Lumineers, Kaiser Chiefs i The Hives; molta electrònica de la mà d’Armin Van Buuren, Martin Garrix, Steve Aoki o Digitalism; els grups nacionals més rellevants del moment, com Manel, León Benavente, La Habitación Roja, Triángulo de Amor Bizarro, Hinds, Fuerza Nueva (Los Planetas i Niño de Elche), Sidonie o Viva Suecia, i propostes emergents, com ara Cariño o Meduza.

     

    

Els abonaments, des de 49 euros

Els abonaments eixiran a la venda des de 49 euros el 28 de novembre a les 18:00 hores a través de la web oficial www.fiberfib.com. Qui vulga accedir al càmping haurà d’adquirir un tiquet independent per 25 euros (tant Campfest com Villacamp).

 

També et pot interessar

stats