Nou disc del raper Nyno Vargas

El cantant de Burjassot traurà un àlbum de recull el mes de juny.

Nyno Vargas

A punt de traure nou disc, el raper de Burjassot Nyno Vargas ens ha avançat els compassos de l'últim single. Aquest compositor de 29 anys fusiona el flamenc amb el reggaeton, l'electrònica i el hip-hop. Posseïdor de dos discos de platí, els seus videoclips tenen més 350 milions de visites en YouTube.

Als 16 anys, el cantant i compositor Nyno Vargas, nascut a Burjassot, mai haguera dit que podria viure gràcies a una vocació musical que beu de la música flamenca de Camaron i, alhora, abraça el rap, els ritmes llatins i l'electrònica.

Amb els 29 anys complits, té dos disc de platí, tres àlbums en el mercat i ara, un de nou, que és un recull d'èxits dels últims dos anys i al qual ha afegit dos treballs inèdits. La fructífera col·laboració amb la Mala Rodríguez, Omar Montes i Juan Magán han enriquit el projecte artístic d'aquest raper valencià, que troba a faltar les actuacions en directe.

La Generalitat va sol·licitar la seua ajuda per a conscienciar els més joves en la pandèmia, que com a músic també li ha passat factura. Dels 85 concerts programats aquest estiu, només n'ha fet un. En la pròxima gira, arribarà lluny, però no perd de vista València.

També et pot interessar

stats