Els noms propis del Dia del Teatre

Els premis de l'Associació d'Actors i Actrius Professionals Valencians també han reconegut la trajectòria Empar Brisa amb el premi Narcís.

Silvia Valero
Silvia Valero

Les butaques del Teatre Rialto de València van ser ocupades per uns espectadors de luxe: els actors i les actrius valencians reunits per a celebrar el Dia Mundial del Teatre. Cada 27 de març l'Associació d'Actors i Actrius Professionals Valencians lliura els premis que reconeixen els millors representants de les arts escèniques. 

Nelo Gómez va dirigir la gala en què Silvia Valero es va endur el guardó a la millor actriu per Cuzco i Carles Sanjaime el de millor actor per Els quatre genets de l'Apocalipsi. El guardó al millor actor revelació va ser per a Román Méndez de Hevia, que va rebre el reconeixement del sector per les seues interpretacions en Fauces i SIFILÍTIK.O.

Una de les protagonistes indiscutibles de la nit va ser l'actriu Empar Brisa, guanyadora del Premi Narcís en reconeixement a tota una vida dedicada al teatre, al doblatge i a l'audiovisual.

També et pot interessar

stats