La nit de la plantà de les Falles 2024 en directe a través d'À Punt

Ferran Cano i Àlex Blanquer, amb la col·laboració especial d'Eugeni Alemany i un nombrós equip de reporters i reporteres, ens guiaran en directe perquè puguem fer una primera mirada a les falles més esperades d'aquest any

Falla municipal Falles 2024
La falla municipal de València, obra de Pere Baenas i Escif

Aquest divendres, 15 de març, des de les 22:00 hores es podrà seguir la nit de la plantà a través d'À Punt. Ha arribat el moment de comprovar com el monument que fa dotze mesos esperen veure els artistes fallers comença a plantar-se al carrer en la forma i estètica esperada. I també com a poc a poc va agafant altura. 

Pots seguir la plantà de les falles i la nit de l’Alba amb À Punt Mèdia en directe a través de la televisió, el web, les aplicacions mòbils i de smart TV. El programa especial que arrancarà a les 22 hores des de la plaça de l’Ajuntament de València estarà conduït per Ferran Cano i Àlex Blanquer. Pel set de televisió passaran convidats com Eugeni Alemany, Carolina Ferre i Tacho, l’autor d’Arrimaeta, la cançó que vol convertir-se en l’himne faller 2024. A mitjanit arribarà un altre dels moments més esperats, la nit de l’Alba. À Punt donarà en directe l’espectacle pirotècnic amb un gran dispositiu tècnic.

La plantà a Borriana, Benicarló, Xàtiva, Alzira, Benaguasil, Gandia i Dénia

També acostarem als espectadors i espectadores d'À Punt la plantà de moltes altres poblacions que celebren les Falles. Un equip de nou reporters estaran en directe a Borriana, Benicarló, Xàtiva, Alzira, Benaguasil, Gandia i Dénia, entre d’altres.

Com sempre, en acabar la retransmissió, es podrà veure a la carta en el web i apps d'À Punt.

També et pot interessar

stats