La Nit a la Mar, música i pirotècnia a la Marina de València

Els espectacles són gratuïts i formen part de la programació de la Gran Fira.

Els espectacles són gratuïts i formen part de la programació de la Gran Fira
Els espectacles són gratuïts i formen part de la programació de la Gran Fira / Gran Fira de València

La Gran Fira de València organitza per a aquest dissabte La Nit a la Mar, una proposta d’oci a la Marina que comença a les 20 hores i que inclou un espectacle piromusical i concerts gratuïts. 

La nit arrancarà amb l’espectacle musical oferit per la DJ Susana Monteagudo, i una hora i mitja més tard, a les 21.30 hores, serà el torn del grup valencià Tórtel. A les 23.00 hores es podrà gaudir amb la música de DJ Nonai Sound. A la mitjanit, la pirotècnia Ricasa dispararà l’espectacle piromusical. La programació la tancarà el grup Smoking Souls.

Per a facilitar els desplaçaments abans i després dels actes, als habituals 98 metros i tramvies que habitualment circulen les nits dels dissabtes se sumaran catorze metros i quatre tramvies més. D'aquesta manera, destinacions de les línies 1 i 2 com ara Seminari, Paterna i Torrent Avinguda circularan fins a les 4:00 hores de la matinada. L'últim servei serà de la línia 5, eixirà d'Aeroport a les 4:28 hores i arribarà a la parada final, Machado, a les 4:57 hores.

També et pot interessar

stats