New Order triomfa en el Low Festival, ple en la segona jornada

Aquest diumenge n’és la clausura amb un cartell en què destaquen Fangoria, Vestusta Morla i La Casa Azul.

El grup britànic New Order, durant l'actuació en el Low Festival
El grup britànic New Order, durant l'actuació en el Low Festival / Morell (Efe)

La primera jornada del Low Festival 2019 que acull aquest cap de setmana Benidorm, a la Marina Baixa, va complir les expectatives amb vora 22.000 assistents; però la segona, encara les ha superades més. Quasi totes les mirades estaven posades en New Order, un dels principals caps de cartell d’aquesta edició. 

La banda britànica de rock alternatiu i electrònic, referència mundial en els anys huitanta, no va decebre. Els de Bernard Sumner van entregar-se a un públic entusiasmat que va cantar i ballar tots els temes que va oferir el grup. A més, no va ploure, com va passar el dia d’abans, cosa que va entelar l’ambient. 

L’escenari Energy System va obrir a les 18:30 hores amb les mescles de Dani Zetta. També hi actuaren el grup pop Vera Green, o la madrilenya Alice Wonder, que va fer sonar la seua música alternativa. Els murcians de Viva Suecia van encendre la llum de l’escenari principal del Low, el Vibra Mahou, amb temes indie pop. 

Però el plat fort arribava immediatament després, amb els britànics New Order. La banda de Manchester va saber estar-ne a l’altura i en el repertori no faltaren himnes com ara True Faith, Subculture o Temptation

Aquest diumenge n’és la clausura i, previsiblement, hi haurà un ple absolut. El cartell d’aquesta nit en l’escenari principal el componen eminentment grups que canten en castellà, amb noms com ara Fangoria, Vetusta Morla i La Casa Azul. En altres espais actuaran Carolina Durante, La Zowi, M0 i Rex The Dog, entre altres artistes.

També et pot interessar

stats