Naix #Estopasará, la plataforma que recull el disseny en temps de coronavirus

És una iniciativa col·laborativa i efímera de l’Associació Valencia Capital del Disseny 2022

Cartell de la campanya #estopasara
Cartell de la campanya #estopasara

València Capital Mundial del Disseny 2022 ha llançat un espai digital, global i obert per a recollir idees, projectes i iniciatives que, des del disseny com a eina creativa, ajuden a millorar la vida “en temps de Covid-19”. Hi ha des del disseny de mascaretes, respiradors o elements de protecció per a fabricar-se de manera domèstica i impressores 3D, fins a professionals de la il·lustració que consciencien des de casa, fan animacions per a la infància o recursos per a aprendre disseny des de casa.

Serà per tant un dipòsit de projectes que posarà en valor el paper del món del disseny en aquest moment de crisi, per a demostrar que no és exclusiu o elitista sinó accessible i social.

La plataforma, que té el nom #EstoPasará, inspirat en el lema de la falla municipal d’enguany, tindrà la mateixa duració que la crisi sanitària provocada pel coronavirus. El portal publicarà els projectes diàriament en les xarxes socials en un butlletí informatiu. La meta és demostrar que el disseny pot donar resposta a problemes quotidians des de la creativitat.

#EstoPasará s’ha posat en marxa gràcies al treball deslocalitzat i en remot realitzat de forma col·laborativa per l’agència digital Néctar, CuldeSac Experience, el dissenyador gràfic Ibán Ramón i l’equip de València Capital Mundial del Disseny 2022.

També et pot interessar

stats