El Nadal s'encén a València i Castelló

L'enllumenat nadalenc d'Alacant s'inaugurarà el dijous 5 de desembre.

Aquest és el moment de l'encesa dels llums de Nadal de València i Castelló
Aquest és el moment de l'encesa dels llums de Nadal de València i Castelló / À Punt NTC.

Encara falten dos dies per a donar la benvinguda al mes de desembre, però aquesta vesprada Nadal ja s'ha encés en molts municipis valencians, entre ells, València i Castelló. A Alacant, tot i que el xicotet comerç havia sol·licitat que s'avançara l'encesa a aquest divendres, Black Friday, la il·luminació artística de Nadal s'inaugurarà el 5 de desembre amb un espectacle.

Com ja va fer l'any passat, l'Ajuntament de València torna a descentralitzar la decoració nadalenca, amb barris que també llueixen l'enllumenat típic d'aquestes dates. Arbres, decoració i il·luminació per tota la ciutat per a fomentar l'ambient als carrers i que tinga una repercussió social, cultural i econòmica.

En l'acte del cap i casal participaran l'alcalde de la ciutat, Joan Ribó, el regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, i les falleres majors de València 2020, Consuelo Llobell i Carla García. Més enllà dels llums, aquest divendres s'estrenen també les decoracions de la plaça de l'Ajuntament de València i les de la plaça de la Reina. A més, s'obrirà la fira d'atraccions de València, instal·lada al costat de la zona del port de València.

També et pot interessar

stats