Na Jordana i La Malva d’Alzira guanyen els premis als llibrets de falla de la Generalitat

Destaquen també en els guardons a la promoció del valencià les comissions de Duc de Gaeta-Pobla de Farnals i Molina-Claret de Xàtiva.

Els llibrets de falla guardonats de la secció de la Comunitat Valenciana
Els llibrets de falla guardonats de la secció de la Comunitat Valenciana / @GVAculturesport

Les comissions Na Jornada i La Malva d’Alzira celebren els primers guardons a la promoció del valencià en els llibrets de falla de 2020, que ha fet públics aquest dimarts la Conselleria d’Educació i Cultura.

En la secció de la ciutat de València, després de Na Jordana han obtingut premi les comissions de Duc de Gaeta-Pobla de Farnals, Reina-Pau-Sant Vicent, Borrull-Socors i Marqués de Montortal-Berní i Català. En la secció de la resta de la Comunitat Valenciana, a La Malva d’Alzira la segueixen les comissions Penya Mocador de Sagunt, Molina-Claret de Xàtiva, Xúquer de Sueca i Sant Nicolau-Mosquit de Gandia.

Per a les falles de 2020, la Direcció General de Política Lingüística ha establit 105 premis per a llibrets amb una dotació econòmica total de 145.000 euros. Concretament, per a la ciutat de València es destinen 25 premis, mentre que per a la resta de poblacions se n'han reservat 80.

També et pot interessar

stats