El MuVIM presenta tres noves exposicions sobre la lluita feminista amb motiu del 8M

D'aquesta manera, el museu pretén reivindicar-se com un espai per a la reflexió, l'anàlisi i el foment de l'esperit crític.

L'exposició 'Your Bunny is a Battleground', al MUVIM
L'exposició 'Your Bunny is a Battleground', al MUVIM / MUVIM

El Museu Valencià de la Il·lustració i la Modernitat (MuVIM) renova les seues exposicions amb motiu del Dia Internacional de les Dones. De fet hui s'inaugura l'obra 'Un crit a crits', una dona que alça la veu i que simbolitza les veus de totes les dones.

Les tres noves mostres que presenta el museu aborden la lluita feminista des de diferents punts de vista: 'Mitopoemes femenins', 'Your Bunny is a Battleground' i 'Un crit a crits'. El MuVIM pretén reivindicar-se com un espai per a la reflexió, l'anàlisi i el foment de l'esperit crític.

Aquesta triple exposició aborda la imatge de la dona en la societat del segle XXI. El muntatge de 'Your Bunny is a Battleground' mostra onze dones que representen les lluites contra la violència masclista, com la censura, l'ablació, el moviment #metoo i la prostitució.

El MuVIM acull cada cap de setmana el programa didàctic 'Dones i Ciència' amb contacontes i titelles per a apropar als més menuts i menudes les trajectòries de dones científiques.

També et pot interessar

stats