El musical 'El tiempo entre costuras' arriba a València

Fins al 28 de desembre l'espai Rambleta acull la versió musical de la coneguda novel·la de Maria Dueñas

El musical 'El tiempo entre costuras', a La Rambleta / À Punt NTC

A l'espai La Rambleta de la ciutat de València es representa fins al pròxim 28 de desembre 'El tiempo entre costuras', la versió musical de la novel·la de l'escriptora Maria Dueñas, qui ha supervisat el text i l'escenografia.

L'espectacle conta la història de la jove modista Sira Quiroga en la seua aventura pels enclavaments colonials del nord d'Àfrica o pel Madrid proalemany de la postguerra espanyola, però en aquesta ocasió les melodies són l'element que transporta el públic als temps de conspiracions polítiques de la novel·la.

El repte de l'adaptació al gènere musical consistia a coordinar una música "variada però al mateix temps molt evocadora", segons ha comentat el productor executiu del musical, Darío Regattieri. En el transcurs de les dos hores de funció musical, vint intèrprets posen en escena una vintena de temes musicals del compositor Iván Macias.

La caracterització, el maquillatge i, sobretot, el vestuari, també s'han triat amb molta cura per a expressar amb precisió el món de l'alta costura i el disseny de moda que es reflecteix en el relat original.

També et pot interessar

stats