El musical ‘Tic-tac’ arriba al Teatre Principal de Castelló

És la producció 100% valenciana més premiada de l'últim any i també un dels espectacles amb més èxit de públic.

‘Tic-tac’ es reestrena al Teatre Principal de Castelló
‘Tic-tac’ es reestrena al Teatre Principal de Castelló

Tic-tac és el primer musical valencià en totes les seues fases de producció. Des del guió, escrit a sis mans per Rodolf Sirera, Carles Alberola i Pasqual Alapont, un dels triangles més versàtils de l'escena actual, fins a l'equip tècnic o d'actors. Amb una excepció, una de les actrius, que és canadenca "però que ha aprés el valencià perquè la posada en escena siga perfecta", assegura Abel Guarinos, director de l'Institut Valencià de Cultura.

La producció es va estrenar fa poc més d'un any i, des d'aquell moment, ha recorregut la Comunitat Valenciana. El públic ha respost de manera positiva i ja és l'espectacle més taquiller, amb l'assistència de més de 10.000 persones fins ara. Una xifra que posa en relleu la qualitat del producte, segons Guarinos, "perquè posa en valor la professió valenciana". Hui dijous i demà divendres es faran espectacles per a estudiants de Castelló; l'objectiu és "crear nous públics, i el públic adolescent s'ho passa molt bé en aquest espectacle. La intenció també era mostrar-lo als escolars".

La comèdia musical arriba avalada per un Premi Max al millor espectacle musical i un Premi Túria al millor espectacle musical. És un musical sobre la necessitat de ficció en la vida de totes les persones i, alhora, una història de redempció entre un pare i un fill.

També et pot interessar

stats