La música en valencià acampa un any més en el Feslloch

Benlloc acull la dotzena edició d’aquest festival estiuenc.

Primeres tendes en la zona d'acampada de Benlloc
Primeres tendes en la zona d'acampada de Benlloc / Feslloch

Com cada segon cap de setmana de juliol, arranca una nova edició del Feslloch, el principal festival de música en valencià de l’estiu. Des de dijous fins diumenge de matinada, el camp de futbol de Benlloc, a la Plana Alta, acull milers de joves disposats a gaudir de concerts i altres activitats durant tot el cap de setmana.

En aquesta edició participaran la majoria de grups del panorama musical valencià, com ara Xavi Sarrià, Auxili, El Diluvi, VaDeBo o Frida. A més, també hi actuaran artistes catalans populars, com per exemple Maria Arnal i Marcel Bagés, Els Catarres o Pirat's Sound Sistema.

El Feslloch és un espai de cultura i reivindicació. La programació comença dijous amb els concerts d'El Diluvi i Buhos, entre d’altres, i s’allargarà fins a la matinada amb la sessió de DJ. A partir de divendres, l’oferta d’activitats no només és per a la nit, ja que, durant tot el dia, els assistents podran deixar la tenda de campanya de la pinada per a participar en debats, tallers, campionats esportius i concursos.  

En cas de no poder assistir-hi, divendres a les 18:00 h, Territori sonor, l'espai musical de la ràdio d’À Punt presentat per Amàlia Garrigós, emetrà un programa especial amb entrevistes i música en directe des de l’auditori de Benlloc.

També et pot interessar

stats