Música per a tots els gustos en l'últim cap de setmana d'agost

El Certamen Internacional de Guitarra Francesc Tàrrega o el concert històric de Barón Rojo, entre les propostes de l'agenda cultural

Zahara en concert a Alacant
28 d'agost 2021 - 10:39

L'agenda cultural de l'últim cap de setmana d'agost arriba carregada de propostes musicals per a tots els gustos. Aquest cap de setmana, a més, ens acomiadem de la Filmoteca d’Estiu i del teatre de Sagunt a Escena. I, donem la benvinguda al Certamen Internacional de Guitarra Francesc Tàrrega.

Zahara a Alacant

El tecno, l'electrònica i la polèmica es barregen en les creacions de la cantautora Zahara, que actua al Moll 12 d'Alacant aquest dissabte.

Els Premis Tàrrega de guitarra

Comença a Benicàssim (Plana Alta) la preselecció per al Certamen Internacional de Guitarra Francesc Tàrrega. El premi més veterà d'Europa ha programat per a aquest diumenge el concert de dos mestres reconeguts: Aniello Desiderio i Zorian Dukic.

Sagunt a Escena s’acomiada 

Sagunt a Escena tanca la temporada al teatre romà amb Clitemnestra. El cineasta Agustí Villaronga ha adaptat i dirigit aquest clàssic de la literatura grega, a partir del text La casa dels noms

'Nomadland', a la Filmoteca d’Estiu 

La gran guanyadora de l'última edició dels Oscar tanca el cartell de la Filmoteca d'Estiu. Una oportunitat per a comprovar per què aquesta pel·lícula ha aconseguit tots els premis de cine. 

Barón Rojo en les Nits de Vivers 

Diumenge, als jardins de Vivers Barón Rojo ofereix un concert de la gira amb què s'acomiaden de tots els seguidors d'aquesta banda espanyola de heavy metal i hard rock formada als anys huitanta.

També et pot interessar

stats