Musica i tallers infantils en un FeSCtival amb Cupido i Delaporte com a caps de cartell

Més de 15 hores de d’activitats familiars i concerts de músics locals i nacionals en una cita que espera superar les 3.500 persones.

El FeSCtival és una proposta que combina activitats per a la família amb concerts per als adults
El FeSCtival és una proposta que combina activitats per a la família amb concerts per als adults / FeSCtival

La setena edició del FeCStival de Castelló obri aquest dissabte les portes al parc Rafalaena de la capital de la Plana amb una oferta d’activitats familiars i música de grups locals i nacionals. Cupido i Delaporte són els caps de cartell d’un festival que destaca per l’aposta per bandes del territori. En l’anterior edició, va congregar unes 3.500 persones, xifra que l’organització espera repetir enguany, ja que les vendes d’entrades van a bon ritme, indiquen. 

El FeCStival és una iniciativa “intergeneracional”, segons explica la codirectora  del festival, Sílvia Sarasua. En les 15 hores que dura, no només hi ha concerts sinó també activitats adreçades a la xicalla amb propostes com ara tallers de ciència, jardineria, activitats esportives, manualitats o contacontes. “Realment és un festival molt familiar”, explica Sarasua, que afig que de matí tenen pares i mares amb els fills i les filles mentre que de vesprada i fins la nit s’acosta públic més adult disposat a disfrutar dels concerts. 

El FeCStival també té una zona gastronòmica i un espai on seure i descansar. Fonts de l’organització expliquen que s’estan venent més entrades que l’any passat i que això i el bon oratge fa que les previsions d’assistència siguen optimistes. 

També et pot interessar