La música protagonitza la gala d'entrega dels premis José Estruch a Alacant

Més de 400 espectadors acudiren a la gala que premia les millors produccions que han passat pel Teatre Principal d'Alacant.

Foto de familia dels premis Estruch 2019
Foto de familia dels premis Estruch 2019 / Teatre Principal d'Alacant

Alacant ha celebrat la IV Gala de Premis José Estruch de Teatre 2019. Un esdeveniment en el qual s'entregaren les set llànties a les millors produccions escèniques i millors professionals que han passat pel Teatre Principal d'Alacant durant la temporada.

Més de 400 persones acudiren a aquesta cita en què destaca cada any la figura del director de teatre José Estruch i que enguany va tindre una protagonista principal: la música. Actuaren la banda alacantina Orjazzmic, el Cor del Teatre Principal d'Alacant i Lindy Hop Alicante.

Els guardonats d'enguany han sigut La Trócola Circ (premi a la contribució a les arts escèniques de la Comunitat Valenciana), Juan Román Sirvent (premi al millor espectador de la temporada), Elena Rivera (premi a la millor interpretació de repartiment per La vuelta de Nora, i que no pogué acudir a la gala per trobar-se fora d'Espanya), Kiti Manver (premi a la millor interpretació principal per Juntos), Ramón Fontserè (premi a la millor autoria per Señor Ruiseñor) i Andrés Lima (premi a la millor direcció per La vuelta de Nora).

Per últim, la Llàntia al millor espectacle de la temporada ha sigut per a The Opera Locos, produïda per Yllana, Klemark Espectáculos Teatrales i Rami Eldar.

Les llànties que reben els premiats són obra de l'escultora alacantina Susana Guerrero.

També et pot interessar

stats