La música, protagonista de l'agenda cultural

El festival de Jazz de Castelló i el flamenc d'arrel de Miguel Poveda són algunes de les propostes

La música, protagonista de l'agenda cultural

Va nàixer com a còmic, després va conquistar la pantalla gran i ara la companyia La Coja Danza li ha donat vida. 'Persèpolis', el clàssic de Marjane Satrapi és el punt de partida d'este espectacle de dansa que conta les terribles conseqüències de les desigualtats. Ball, paraula i imatge es mouen a l'escenari per a reflexionar sobre el paper de les dones a través de la història. ‘El conte de Persèpolis’ sèstrena diumenge al Teatre El Musical de València a les 17:00 hores.

També diumenge a migdia, cita ineludible per als més menuts al Teatre Arniches d'Alacant. Comèdia i tendresa es fonen per descobrir quines són les emocions dels més xicotets abans de dormir: por, sorpresa o l'alegria de no voler acabar mai el dia... Sempre amb els ulls ben oberts, Cache Cache farà les delícies de tota la família.

El festival de jazz de Castelló aposta pel so mediterrani. La cantant i clarinetista Carola Ortiz presentarà dissabte al Teatre del Raval el tercer disc, 'Pecata Beata'. Fusió entre folk i jazz, Carola posa música als versos de Montserrat Abelló i Rosa Pou, entre altres. I el diumenge 23 tancarà el festival la cantant castellonenca Bàrbara Breva amb una proposta fresca de blues, funk i soul.

El món de Pep Gimeno 'Botifarra' fa parada a l'auditori de Torrent dissabte a les 20:00 hores. Un Botifarra íntim i en la seua màxima esplendor. El repertori habitual de fandangos, jotes i romanços vindrà acompanyat de peces inèdites. Sempre cantades i contades d'eixa manera tan particular que només ell sap fer.

El flamenc més tradicional del cantautor Miguel Poveda arriba dissabte al Gran Teatre d' Elx . Un viatge per l'univers Poveda en què ens regala la seua passió pel cant flamenc, la poesia i la cançó andalusa.

També et pot interessar

stats