La música marca l’agenda cultural del cap de setmana

El cap de setmana també té una àmplia oferta dirigida als més menuts amb pallassos i teatre

L’Auditori de Castelló acull un concert de jazz d’alt nivell amb Gisele Jackson / À Punt NTC

La música marca l’agenda cultural del cap de setmana. L’Auditori de Castelló basa la seua oferta en una de les veus fonamentals dins del món del jazz, Gisele Jackson, fillola de James Browns. El concert, que tindrà lloc aquest dissabte, està emmarcat dins del cicle Auditori Jazz Club, que la gran dama del blues col·loca entre els més reconeguts.

A més, Love of Lesbian torna a València per a presentar el seu disc Viaje épico hacia la nada amb sessió doble de concert dins del programa Les Nits al Carme. El dissabte, el rock indie d'aquest grup sonarà a les 16 hores i a les 20 hores a l’Auditori Marina Sud.

Festival de pallassos

A més, Castelló també serà durant el cap de setmana la seu del festival Pallassos per Nassos, tres dies de circ per a totes les edats. Des de l'humor còmplice de l'espectacle Desconcert, fins a la reflexió de l’actor Pepe Viyuela, atrapat en l'escenari en Encerrona.

Jocs de construccions

La sala L’Horta de València acull a l'escenari Bola, un joc de construccions. Una obra sense diàleg on els protagonistes conviden els més menuts a descobrir el món a través de les formes, del color i de la llum. Inspirada en l'art abstracte, aquest espectacle és una de les produccions de més èxit per a la primera infància.

Història d’un segrest

El teatre Arniches d’Alacant ofereix una tragèdia amb un punt de comèdia. Icària és l'última producció de Pepa Miralles, que dirigeix la història d'un segrest on ningú és el que sembla i amb un desenllaç inesperat.

També et pot interessar

stats