Música, cinema i humor a l'aire lliure, les propostes culturals per al cap de setmana

La música ve de la mà de Botticelli Baby i M-Clan, mentre que l’humor el porten Moncho Borrajo i la Filmoteca d’Estiu amb un cicle de Berlanga

Agenda cultural 30-7

Aquest cap de setmana acomiadem el mes de juliol amb un dels concerts més esperats del Festival Polisònic de Gandia. Dissabte actuarà la banda alemanya Botticelli Baby, que trencarà els ritmes més clàssics amb el jazz més explosiu, en un directe que promet portar el públic a l'èxtasi.

I si direm adeu al juliol amb música, l'agost el rebrem amb humor. Nada és el pretext que utilitza l'humorista Moncho Borrajo per tornar a veure el nostre riure darrere de les mascaretes. El Festival Nits Màgiques, a Sant Joan d'Alacant, acull esta obra que ens farà riure de res i de tot.

Combatre la calor de les nits d'estiu amb cinema és la proposta de la Filmoteca d'Estiu. Els jardins del Túria es converteixen un any més en una sala de cine per a gaudir dels tresors del cinema espanyol. Dissabte comença el cicle homenatge al mestre Berlanga i diumenge es projecta Las niñas, la gran triomfadora de 2020. 

Per últim, hi haurà una doble ocasió per a gaudir del so d'M-Clan. La banda, que va més enllà del pop-rock amb arrels, actuarà dissabte en les Nits de Vivers i diumenge en els Concerts del Pinar, al Grau de Castelló. Una travessia acústica amb els himnes de sempre.

També et pot interessar