Música de cambra amb sabor a terra al Festival dels Horts de Picanya

Villa Rosita, una masia en mig d'horts de tarongers, acull del 26 al 28 de juny aquest festival innovador.

Música de cambra amb sabor a terra al Festival dels Horts de Picanya

Del 26 al 28 de juny se celebra a Picanya la primera edició del Festival dels Horts: música de cambra amb sabor a terra, un projecte de la Societat Filharmònica Música i Art que compta amb el suport de l'Ajuntament de Picanya i la col·laboració de l'Hort dels Montesinos. Es tracta d'una proposta innovadora que barreja el contingut musical la música de cambra i l'entorn patrimonial arquitectura i paisatge de l'horta que serveix d'escenari.

Durant tres dies es faran tres microconcerts simultanis en diferents espais de Villa Rosita. Després dels microconcerts, hi haurà una actuació al pòrtic de l'entrada principal de la casa. En el festival, amb la direcció artística del pianista Antonio Galera, actuen Laia Falcón (soprano), Miguel Colom (violí), Isabel Villanueva (viola), Iris Azquinezer (violoncel), Francisco Mestre (contrabaix) i el mateix Antonio Galera (piano). Un compendi de músics amb una excel·lent carrera professional tant en el camp de la música de cambra com a solistes en les millors formacions nacionals i estrangeres que acostaran els assistents a les obres de Debussy, Escribano, Falla, Ravel, Salvador, Beethoven, Brahms i Schubert, entre altres compositors.

Segons Antonio Galera, "el festival pretén oferir una combinació entre el gaudi de la música clàssica i la valoració del patrimoni arquitectònic i paisatgístic. Per a mi l'important és que la gent isca d'ací feliç després d'haver viscut una experiència global resultat de la suma de l'entorn i la música de qualitat, tot açò regat amb un bon vi i una degustació gastronòmica".

També et pot interessar

stats