La música dels 80 arriba a València amb el 4everValenciaFest

El 4everValenciaFest tanca la primera edició amb les actuacions de The Prodigy i Kaiser Chiefs.

Actuació dels Kaiser Chiefs durant el 4everValenciaFest

La primera edició del 4everValenciaFest s'ha celebrat aquest divendres 29 i dissabte 30 de juliol a l'auditori sud de la Marina de València.

Milers de valencianes i valencians han pogut reviure la música dels 80 i 90 en uns escenaris per on han passat artistes com Simple Mind, que tornaven a València després de 30 anys, també The Cult, Santiago Auserón amb Sexy Sadie, Jesus & Mary Chain, entre d'altres.

Un dels concerts més esperats arribava el segon dia, amb l'actuació de The Prodigy, Kaiser Chiefs, Manic Street Peachers, The X i Killing Joke.

Al festival també ha hagut presència de grups locals com Los Radiadores, la banda dirigida pel valencià Raül Tamarit.

Tant divendres com dissabte, les portes s'obrien de les 18 h i fins les 2:30 h de la matinada, els grups anaven passant pels escenaris per a concloure amb un fi de festa on els protagonistes eren els disjoqueis. El festival ha acollit sons fonamentalment rock, tecno-punk i pop, però també hi ha hagut espai per a l'indie.

El 4everValenciaFest, que ha estat la gran cita cultural d'aquest cap de setmana, recol·loca València en un lloc destacat en el panorama musical.

També et pot interessar

stats