El músic Eliseo Parra inaugura el festival de música Arrels de Torrent

Aquest investigador és, sense dubte, un dels millors i més decisius folkloristes del nostre país

Eliseo Parra, exmembre d'Al Tall, inaugura el festival Arrels de Torrent / À Punt NTC

La sisena edició del festival de música Arrels de Torrent (Horta Sud) arranca amb un convidat d'excepció, Eliseo Parra, exmembre del grup Al Tall i tot un renovador de la música tradicional. 

Aquest investigador i músic val·lisoletà és, sense dubte, un dels millors i més decisius folkloristes del nostre país, i enguany ha anunciat que es retira. Ha confessat a À Punt Notícies que ja fa molts anys que fa música i el cos li demana que canvie. 

Però encara té corda per a inaugurar el festival Arrels amb una conferència concert dedicada a les dones.

I a la pregunta de si tocarà algun tema del seu últim treball, Diacrónico, assegura que en tocarà dos: un, el que ha interpretat en el disc amb la cantant d’Albacete Rozalén. 

Aquest dijous de vesprada ha ultimat les proves de so amb la guitarra abans d’actuar. Mentre ho feia, ha recordat els anys en el grup valencià Al Tall, amb qui va gravar dos discos, Posa vi, posa vi, posa vi... i Quan el mal ve d’Almansa..., a la València de finals dels setanta. Aquest savi de Sardón de Duero ens ha ensenyat com fer música amb instruments casolans, perquè assegura que són fruit de la necessitat de cantar. 

També et pot interessar

stats