Els museus de cultura festiva de València reben més de 200.000 visites enguany

El Museu del Corpus ha sigut el més visitat durant el mes de novembre.

Museu del Corpus-Casa de les Roques
Museu del Corpus-Casa de les Roques / Ajuntament de València

Amb l'inici del mes de desembre, els museus que difonen el patrimoni cultural festiu de la ciutat de València, és a dir, el Museu Faller, el Museu del Corpus i el Museu de la Setmana Santa Marinera, han superat les 200.000 visites.

El regidor de Cultura Festiva de l'Ajuntament, Pere Fuset, ha celebrat la xifra. Ha destacat que les reformes museístiques i la recent homologació del Museu del Corpus com a museu oficial han sigut ben acollides per la ciutadania.

Al novembre ha sigut precisament el Museu del Corpus-Casa de les Roques, l'espai que mostra el bestiari i la simbologia d’aquesta processó històrica, el que ha tingut una afluència més gran, amb un total de 7.400 visites, un 22% més respecte a l'any passat.

També el Museu de la Setmana Santa Marinera ha mantingut una tendència a l'alça amb un increment del 34% de visitats i han sigut 1.102 persones les que l’han visitat durant el darrer mes. El Museu Faller també ha vist incrementar-se la quantitat de visites (28%), fins a arribar a 6.556 persones.

També et pot interessar

stats