El Museu d'Etnologia convoca el concurs fotogràfic Wiki Loves Folk

És un concurs especial sobre Falles amb l'objectiu d'ampliar les imatges existents en la Viquipèdia sobre aquesta festa.

El període per a pujar les fotografies comprén del 20 de març al 30 d'abril de 2020
El període per a pujar les fotografies comprén del 20 de març al 30 d'abril de 2020

Wiki Loves Folk és un concurs fotogràfic de festes populars a l’àmbit espanyol convocat per Wikimedia España. Des de 2017, el Museu Valencià d’Etnologia, junt amb Wikimedia España, Amical Wikimedia i amb la col·laboració de l’Associació d’Estudis Fallers, organitza, dins d'aquesta convocatòria anual, un concurs especial sobre Falles amb l'objectiu d'ampliar les imatges existents en la Viquipèdia sobre aquesta festa.

El Museu Valencià d’Etnologia proposa eixir al carrer, gaudir de la festa, fer fotos i compartir-les en el repositori d'imatges de la Viquipèdia, l’anomenat Wikimedia Commons. El període per a pujar-hi les fotografies comprén del 20 de març fins al 30 d'abril de 2020. El sistema de pujada és molt fàcil i intuïtiu, però en cas de tindre dubtes, la Biblioteca del Museu Valencià d’Etnologia ofereix la seua ajuda per a poder-ho fer amb èxit.

Un jurat triarà els guanyadors en les dues categories establides: millor foto d'una falla i millor foto d'una activitat fallera. Els premis són dos lots de llibres formats per publicacions del Museu Valencià d’Etnologia entre els quals es troben catàlegs emblemàtics com Inventant la tradició: indumentària i identitat, però enguany també s’afegeix una #Etnototebag, la bossa de la campanya Cap a un Museu Sostenible (#CapAUnMuseuSostenible), i el joc de taula Espanta la por.

Així mateix, les fotografies participaran en el concurs Wiki Loves Folk de Wikimedia España amb importants premis en forma de material fotogràfic.

La convocatòria del Wiki Loves Folk especial Falles 2020 es pot consultar en la Viquipèdia.

També et pot interessar

stats