El Museu de les Ciències de València bat rècords amb un milió de visitants en un any

El museu Príncep Felip es consolida com un dels principals atractius de la ciutat

El Museu de les Ciències de València bat rècords / À Punt NTC

El Museu de les Ciències de València bat rècords i per primera vegada aconsegueix el milió de visitants en un mateix any, una xifra que consolida el museu Príncep Felip com un dels principals atractius de la ciutat, tant per a turistes com per a valencians i valencianes. Els visitants provenen de llocs tan llunyans com Itàlia, però també de ciutats molt pròximes, com Castelló de la Plana.

Aquesta xifra de rècord es deu, en part, a una exposició de l'Univers Pixar, encara vigent, que convida a descobrir els secrets de l'animació a través dels seus personatges. En concret, aquesta mostra ha rebut més de 178.000 persones; ocupa dins del museu un espai d'uns 1.000 metres quadrats amb diverses propostes interactives, tecnologia, figures i projeccions que pertanyen a pel·lícules icòniques de la productora estatunidenca, com Monstruos, S.A., Wall-e i Toy Story.

Tots els turistes que han visitat el museu coincideixen en el fet que es tracta d'un edifici emblemàtic i, a pesar de l'afluència de visitants, l'acumulació de gent no desllueix l'atractiu. 

També et pot interessar

stats