El Museu de Belles Arts de València se suma al 8M

Programa “Dona i art”, una sèrie d’activitats per a reivindicar l’aportació femenina a les diferents expressions artístiques al llarg de la història.

Interior del  Museu de Belles Arts de València
Interior del Museu de Belles Arts de València / Museu de Belles Arts

El Museu de Belles Arts de València se suma als actes organitzats amb motiu del 8M, Dia Internacional de la Dona, amb el programa “Dona i Art”, una sèrie d’activitats que serviran per a visibilitzar la presència i participació de les dones en les diferents disciplines artístiques al llarg de la història.

Les activitats comencen el 3 de març amb la conferència “Dones de Roma. Grans oblidades de la història”, a càrrec de l’escriptora Isabel Barceló, premi crítica valenciana 2019 en la modalitat d’assaig.

El director del Museu de Belles Arts, Carlos Reyero, oferirà al dia següent la xarrada “Mirar les dones que miren” i el dia 5 de març serà el professor de l’Escola Superior d’Art Dramàtic de València, Albert Esteve, que impartirà la conferència “Hi ha hagut dones artistes importants?”. Les tres xarrades tindran lloc al saló d’actes del centre museístic a les 18:30 hores.

El dissabte 7 de març la companyia Marea Danza oferirà al vestíbul del museu l’espectacle “Jo vull” i diumenge 8, al pati de l’Ambaixador Vich hi haurà el concert La cortesana. Una reflexió femenina a la cort del duc de Calàbria, a càrrec de Música Trobada.

Totes les propostes són d’accés lliure fins a completar aforament.

També et pot interessar

stats