El museu de Belles Arts de València rep 147.672 visites en 2018

El nombre de visitants ha augmentat un 5,7% respecte a l'any anterior.

El museu de Belles Arts de València rep 147.672 visites en 2018
El museu de Belles Arts de València rep 147.672 visites en 2018

El museu de Belles Arts de València ha augmentat el nombre de visitants durant l'any 2018 en un 5,7% respecte a l'any anterior, fins a arribar a la xifra de 147.672 visites.

El museu va iniciar el 2018 dues exposicions temporals, Intacta Maria. Política i religiositat a l'Espanya barroca i Fulgors de protecció. El so de les estrenes en la plateria valenciana, una exposició particular que mostrava els amulets-joies i les medalles religioses que protegien els xiquets de malalties i de qualsevol tipus de mals en la segona meitat del segle XVIII i els inicis del segle XIX.

Al setembre es va inaugurar l'exposició que encara està vigent fins al 6 de gener Adsuara, Vicent i Peresejo. Tres escultors mediterranis entre la tradició i la renovació, una exposició que recupera l'obra dels tres autors alhora que reivindica el paper de l'escultura en la història de l'art i la seua rellevància en les col·leccions del museu valencià. Aquesta mostra es du a terme en col·laboració amb el Consorci de Museus.

També es manté oberta el públic Teníem tot al nostre favor, en la qual el Museu de Belles Arts de València i l'IVAM han generat un diàleg entre obres dels dos museus que demostra la compatibilitat i relació de les creacions dels segles XX i XXI amb els gèneres clàssics de l'art a través del bodegó, el retrat i el paisatge.

També et pot interessar

stats