El murer Vicent Bendicho guanya de nou el Premi de Teatre Breu Evarist Garcia

El guardó premia la reflexió sobre les diferències generacionals arran de la tecnologia.

Vicent Bendicho en l'entrega de premis
Vicent Bendicho en l'entrega de premis

El murer Vicent Bendicho ha guanyat de nou el Premi de Teatre Breu Evarist Garcia amb la seua obra Danny98. El miratge de la personalitat digital versus la real és el fil conductor d'aquesta obra, una trama que aborda com les noves generacions substitueixen la falta d'amor familiar i la inseguretat per l'afecte virtual de milers de seguidors. A més l'argument desenvolupa els conflictes entre els nadius digitals i els seus progenitors.

L'autor ja va obtindre el mateix premi en 2014 amb l'obra L'hora de la bugada. Bendicho és llicenciat en Comunicació Audiovisual, especialitzat en guió de ficció. Ha dedicat part de la seua trajectòria professional al cinema i a la televisió on ha escrit diversos projectes. També ha participat en 'Desenterrats', una sèrie que À Punt estrenarà pròximament.

El guardó, atorgat per la Diputació d'Alacant, dona suport al teatre en valencià i intenta posicionar-se com un revulsiu per als nous escriptors i escriptores. En aquesta edició han participat cinc treballs i el jurat, presidit pel diputat César Augusto Asencio, ha estat format per Felip Nadal, Isabel Marcillas, Jaume Lloret i Rosa Llorens.

També et pot interessar

stats