Multiconcert matinal a Ciutat de les Arts i les Ciències per a celebrar el Dia del Jazz

David Pastor, Eva Catalá, Ximo Tebar, Ricardo Belda, Pepi Taveira o Will Martz, entre els artistes que pujaran a l'escenari

Foto d'arxiu de músics tocant el trombó
Foto d'arxiu de músics tocant el trombó / ESMAR

L'Escola Superior de Música d'Alt Rendiment (Esmar) i la Ciutat de les Arts i les Ciències organitzen aquest diumenge amb motiu del Dia Internacional del Jazz, un multiconcert matinal de lliure accés a les 11:00 hores al passeig Nord del Museu de les Ciències.

El públic podrà gaudir de diverses actuacions protagonitzades per alumnat i professorat del Departament de Jazz i Música Moderna de l’Esmar i artistes convidats, segons ha informat la Generalitat.

Els grups que pujaran a l'escenari són formacions d'estudiants i docents de l'especialitat del grau superior de Jazz i també destacats intèrprets d'aquest estil musical, com David Pastor, Eva Catalá, Ximo Tebar, Ricardo Belda, Pepi Taveira o Will Martz.

La celebració del Dia Mundial del Jazz té com a objectiu sensibilitzar el públic en general sobre les seues virtuts com a eina educativa i com a motor per a la pau, la unitat, el diàleg i el reforç de la cooperació entre els pobles. 

El 2011, durant la Conferència General de la Unesco, la comunitat internacional va proclamar el 30 d'abril com el Dia Internacional del Jazz. La celebració reuneix comunitats locals, escoles, artistes, historiadors, acadèmics i fans del jazz de tot el món per a celebrar i aprendre sobre aquest gènere musical, les seues arrels, el seu futur i el seu impacte.

També et pot interessar

stats