'Mulïer' i 'La Celestina', favorites en els Premis de les Arts Escèniques Valencianes

La gala serà retransmesa en directe per À Punt el pròxim dilluns 1 d'octubre.

‘Mulïer’, de Maduixa Teatre
‘Mulïer’, de Maduixa Teatre

El pròxim dilluns 1 d'octubre tindrà lloc la gala de lliurament dels Premis de les Arts Escèniques Valencianes que serà retransmesa en directe per À Punt. La gala comptarà amb diverses actuacions en directe i amb Rafael Alarcón com a mestre de cerimònies.

En els Premis de les Arts Escèniques Valencianes d'enguany, organitzats per l'Institut Valencià de Cultura (ICV), hi ha 27 produccions nominades en les diferents categories. Hi destaquen les obres Mulïer, amb sis candidatures, i La Celestina, amb cinc nominacions.

En aquesta edició, la primera des que en 2010 el govern valencià va decidir cancel·lar-la, l'espectacle Mulïer, de Maduixa Teatre, ha obtingut sis nominacions: millor direcció escènica, millor direcció coreogràfica, millor ballarina, millor espectacle d'arts de carrer, millor composició musical i millor vestuari.

Així mateix, La Celestina, revisió del clàssic de Fernando de Rojas per part de Bambalina Teatre Practicable, compta amb cinc nominacions a millor direcció escènica, millor actriu, millor versió, adaptació o traducció, millor escenografia i millor espectacle de teatre.

Entre les productores nominades destaquen Maduixa Teatre, Bambalina Teatre Practicable i La Teta Calva, amb sis candidatures cadascuna.

També et pot interessar

stats