La muixeranga toca el cel

La Conlloga Muixeranga de Castelló realitza un pilar de quatre a més de 1.800 m d'altura

La muixeranga toca el cel

Els membres de la Conlloga Muixeranga de Castelló volien realitzar una gesta i ho han aconseguit. No debades han realitzat una figura, un pilar de quatre o pi doble, en un dels pics del Penyagolosa, o el que és el mateix, a més de 1.800 metres d'altura.

Segons ens ha contat Enric Sorribes, membre de la Conlloga i president de la Federació de Muixerangues, la intenció era "promoure les muixerangues i alhora fer una excursió del grup al Penyagolosa, una muntanya màgica i emblemàtica per a les comarques del nord".

Dit i fet. Fa unes dies es reuniren un grup de  70 persones entre majors i xiquets, i mamprengueren camí cap a un dels pics del Penyagolosa. El resultat fou aquest espectacular vídeo amb imatges de dron gravades per Alvol Drone Solution.  

L'únic entrebanc amb què es trobaren en el camí fou l'oratge, ja que "a més de la boira, va ploure i va pedregar. Tornarem tots xopa", ens ha comentat Enric. Però finalment, l'oratge els va donar una treva, es va obrir un clar i pogueren coronar la muntanya i acomplir el seu espectacular objectiu. 

La Conlloga Muixeranga de Castelló celebrarà el cinqué aniversari al novembre. Actualment disposa de 250 membres. Quin serà el pròxim repte? 

També et pot interessar

stats