La Mostra Viva del Mediterrani inunda València amb circ al carrer

La programació també inclou espectacles gratuïts de música, dansa i d'altres activitats fins al 21 d’octubre.

La programació inclou espectacles gratuïts de circ, música, dansa i d'altres activitats
La programació inclou espectacles gratuïts de circ, música, dansa i d'altres activitats

Un any més, té lloc a València la Mostra Viva del Mediterrani, un aplec que va nàixer al 2013 i que ofereix una oferta variada d’espectacles i activitats fins al 21 d’octubre. Amb el motiu conductor “un mar de cultures”, diverses disciplines artístiques com ara el teatre, la dansa, la música i les arts visuals serveixen com a excusa per a connectar totes les cultures del Mediterrani.

Un dels protagonistes, des d’aquest cap de setmana, n’és el circ, que convertirà els jardins del Palau de la Música de València en un escenari on les companyies més avantguardistes presentaran els espectacles.

Des de les 11:00 hores del matí fins a la nit, la programació abasta les diferents activitats. Com en el cas de l’espectacle Memphis Rock & Cirk, on el rock-and-roll dels anys 50, les acrobàcies i l’humor es troben en un xou per a tots els públics. Altres espectacles com els de la companyia napolitana Elefanti, la mallorquina Circ Bover o la romanesa ParadA Circo Social, faran gaudir al públic de l’espectacularitat del circ a l’aire lliure. 

Actes gratuïts i tallers d’aprenentatge

En el web del festival es pot consultar tota l’amalgama d’activitats per a aquesta edició i les localitzacions dels esdeveniments. Pràcticament tots els actes són gratuïts i hi ha programats concerts, espectacles de dansa, xarrades o tallers de circ i ball. A més, al MuVIM, la Mostra Educativa ofereix entre setmana activitats per a les escoles i durant el cap de setmana continguts familiars.

També et pot interessar

stats