La Mostra de Titelles recorre la Vall d'Albaida aquest cap de setmana

El festival celebra la seua 36a edició amb una gran varietat d'espectacles, des del teatre de titelles o de carrer fins als musicals i el circ

Imatge de la representació Fuenteovejuna, un dels espectacles de la mostra
Imatge de la representació 'Fuenteovejuna', un dels espectacles de la mostra / Mostra Internacional de Titelles a la Vall d’Albaida (mostratitelles.com)

La comarca de la Vall d'Albaida acull aquest cap de setmana la 36a Mostra Internacional de Titelles, després que l'edició de l'any passat no es poguera celebrar a causa del coronavirus. En total 19 pobles podran gaudir de la variada oferta d'espectacles entre els quals hi ha teatre de titelles, musicals, teatres de carrer, circ i espectacles tant per a grans com per a menuts.

Enguany, encara per precaució, no s'ha pogut comptar amb artistes internacionals, però sí que hi participaran huit companyies de la Comunitat Valenciana i set més de Galícia, Castella i Lleó, Múrcia, Madrid i Aragó, algunes de les quals repeteixen a la mostra, però d'altres hi actuaran per primera vegada.

Aquest dissabte es podrà gaudir d'espectacles a Agullent, Albaida, Alfarrasí, Atzeneta d'Albaida, Fontanars dels Alforins, Montitxelvo i l'Olleria. Demà serà el torn d'Aielo de Malferit, Benigànim, Benissoda, Bocairent, el Palomar, la Pobla del Duc i Quatretonda.

Pots consultar ací la programació completa.

També et pot interessar

stats