La Mostra de la Taula del Sénia arriba a la quinzena edició

La Mancomunitat de la Taula del Sénia inclou municipis valencians, catalans i aragonesos.

La mostra ha donat a conéixer els productes de cada municipi i també s’ha centrat a potenciar projectes al voltant de la natura i l’esport
La mostra ha donat a conéixer els productes de cada municipi i també s’ha centrat a potenciar projectes al voltant de la natura i l’esport

La Mancomunitat de la Taula del Sénia inclou 15 municipis de la Comunitat Valenciana, 9 de Catalunya i 3 d’Aragó. En total són 27 pobles que estan situats a la zona del riu Sénia i que presenten problemàtiques similars pel que fa a l’economia i la societat. Aquest cap de setmana han dut a terme a Pena-roja de Tastavins, a la comarca aragonesa del Matarranya, una de les activitats més importants de l’any: la Mostra de la Taula del Sénia, que ha arribat a la quinzena edició.

La gerent de la Mancomunitat de la Taula del Sénia, Tere Adell, explica que la filosofia amb què va nàixer, ara fa 15 anys, és que pobles que pertanyen a tres comunitats diferents, però amb problemàtiques semblants, treballen conjuntament.

Enguany, la mostra, a banda de donar a conéixer els productes de cada municipi, s’ha centrat a potenciar els projectes al voltant de la natura i l’esport, ja que la celebració ha coincidit amb la carrera de muntanya Tastavins Trail.

També et pot interessar

stats