La Mostra presentarà el documental sobre Jorge Martí

El vocalista de La Habitación Roja viu una doble vida: a l'estiu dalt de l'escenari i a l'hivern a Noruega, cuidant malalts d'alzhèimer.

El vocalista de La Habitación Roja viu una doble vida: a l'estiu dalt de l'escenari i a l'hivern, a Noruega, cuidant malalts d'alzhèimer

La Mostra de València presenta demà el documental In the middle of Norway. Conta la història de Jorge Martí, vocalista del grup La Habitación Roja. El vocalista de la banda de l'Eliana viu una doble vida: a l'estiu dalt de l'escenari i a l'hivern a Noruega, cuidant malalts d'alzhèimer. Serà a les huit, als Cines Babel, dins del cicle d'activitats paral·leles.

Un no ningú dalt de l'escenari i un superheroi en el seu dia a dia. El món a l'inrevés, o almenys així ho veu Jorge Martí.

In the middle of Norway conta la doble vida del vocalista de La Habitación Roja. Els estius els passa a la carretera fent concerts amb la banda per Espanya i Amèrica, i els hiverns, a Noruega, cuidant malalts d'alzhèimer com a infermer i cuidant també de la seua dona que pateix una malaltia des de fa nou anys.

Una vida de Superman amagada que va conquistar Mia Salazar i la seua xicoteta productora Bungard Film.

La directora del projecte va conéixer La Habitación Roja en els seus anys d'adolescent al Festival de Benicàssim. A partir d'això, posar veu i imatges a la història de Jorge va vindre rodat.

Un treball subtil que narra com el seu protagonista ha aconseguit no deixar ningú pel camí: ni la família, ni la banda ni els pacients. S'estrena demà a les huit als Cines Babel.

També et pot interessar

stats