La Mostra de Pallasses i Pallassos de Xirivella tanca la 26a edició amb més de 6.000 espectadors

La programació ha inclòs 14 espectacles i 7 activitats que ha reivindicat la presència de la dona en el món del clown

La programació d'enguany ha desplegat propostes de teatre conjugades amb circ, poesia, dansa, música i humor
La programació d'enguany ha desplegat propostes de teatre conjugades amb circ, poesia, dansa, música i humor

La 26a Mostra Internacional de Pallasses i Pallassos de Xirivella va abaixar el diumenge el teló de la seua 26a edició reivindicant la presència de la dona en el món del clown i promovent la igualtat, la diversitat i la integració social a través de l’humor i les rialles. Amb 14 espectacles i 7 activitats en programa, oberta tots els públics i edats, la mostra s'ha desenvolupat durant 9 dies al teatre i als carrers de la localitat, i que va aplegar un total aproximat de 6.500 espectadors.

“Per a molta gent, la mostra és un interludi poètic en una vida prosaica. Una finestra on aguaitar a un paisatge ple d'emocions, alegria, tendresa, rialles i diversió”, explica el director del festival, San Fran, que fa una valoració “molt positiva” d’enguany. En aquesta edició en què les dones han sigut protagonistes de tots els espectacles, “les pallasses han demostrat que el nas roig no té gènere, amb nas o sense ell, el més important ha sigut la connexió amb el públic. Enamorant sense truc, fent somriure i emocionant, sense trampa ni cartó”. I amb eixa actitud i el seu talent artístic, “sinceres, diferents, modernes i clàssiques, al carrer, al teatre o a la guarderia infantil, per uns dies han alliberat l'esperit clown i han esborrat tristeses, disguts, preocupacions o frustracions i han aconseguit així trencar la quotidianitat i fer triomfar la il·lusió”.

La solidaritat i la vocació integradora són els altres denominadors d’aquesta edició en què s’han realitzat activitats dirigides a xiquetes i xiquetes amb càncer, autisme o diversitat funcional. 

També et pot interessar

stats