Mor Stan Lee, la llegenda dels còmics

Va ser responsable d’emblemàtics personatges com Spiderman, Hulk, Iron Man, Thor o X-Men.

Stan Lee. Europa Press
Stan Lee. Europa Press

La llegenda del còmic Stan Lee, responsable d'emblemàtics personatges com Spiderman, Hulk, Iron Man, Thor o X-Men ha mort aquest dilluns a Los Angeles als 95 anys. Així ho ha informat el mitjà nordamericà TMZ.

‘‘El meu pare va estimar a tots els seus fans. Va ser l’home més decent i gran’’, ha dit la filla del dibuixant Joan Celia Lee a TMZ.

Referència imprescindible de la cultura popular en l’últim mig segle des de l’editorial Marvel, Lee va crear, a més, altres famosos personatges com Els Quatre Fantàstics, Daredevil o Doctor Strange.

Les adaptacions cinematogràfiques de Marvel, en les quals Lee sempre es reservava una xicoteta i humorística aparició, van col·locar l’artista en el focus dels mitjans de comunicació.

‘‘Escriu coses que tu voldries llegir. Si tractes d’escriure coses que creus que altres volen llegir, tu no els coneixes a ells però si que et coneixes a tu mateix. I si escrius alguna cosa que tu voldries llegir, ha d’haver-hi una altra gent com tu a la qual li agradaràs’’, va dir Lee en un homenatge a la seua carrera a Los Angeles a l’agost de 2017.

També et pot interessar

stats