Mor Mario Martínez, guitarrista i fundador de La Unión

Al músic li van diagnosticar d'un càncer de laringe el 2015

Mario Martínez, actuant en una imatge d'arxiu
Mario Martínez, actuant en una imatge d'arxiu / Arxiu RTVV
10 d'abril 2022 - 18:22

El guitarrista i un dels fundadors de la banda La Unión, Mario Martínez, ha mort aquest diumenge a conseqüència d'un càncer que va desenvolupar fa sis anys.

"Amics, hui és un dia molt trist per a La Unión. Mario Martínez, peça clau en la nostra història, partícip i creador de grans moments i cançons, ens ha deixat després d'una llarga lluita. Tot el meu suport i més sentit condol a la família. Vola alt Mario", ha informat la banda en el seu compte de Twitter.

"Divertit i irònic" i un instrumentista com Eric Clapton. Així ha qualificat l'exvocalista del grup, Rafa Sánchez, a qui va ser "com un germà".

A Martínez li van diagnosticar un càncer de laringe el 2015, poc abans d'abandonar La Unión, grup que va formar el 1982 al costat del baixista Luis Bolín i el teclista Íñigo Zabala (que més tard deixaria el grup), i al qual poc després es va unir Rafa Sánchez.

Junts crearien Lobo hombre en París, un dels grans èxits d'aquesta banda de rock que triomfaria en la dècada dels huitanta i els noranta, i forma part de la història de la música pop espanyola.

També et pot interessar

stats