Mor la llegenda del rock and roll Jerry Lee Lewis als 87 anys

El músic tenia diversos problemes de salut des del 2019 després de patir un vessament cerebral que el va obligar a cancel·lar tots els concerts i aparicions públiques

Jerry Lee Lewis, en arxiu
Jerry Lee Lewis, en arxiu / Fred Prouser (Reuters)
28 d'octubre 2022 - 19:47

El músic Jerry Lee Lewis, pioner del rock and roll, ha mort aquest divendres als 87 anys, segons ha confirmat el seu publicista als mitjans de comunicació.

Encara que la causa de la defunció es desconeix, el músic tenia diversos problemes de salut des del 2019 després de patir un vessament cerebral que el va obligar a cancel·lar tots els concerts i aparicions públiques.

Dimecres passat, la revista TMZ va informar erròniament de la mort de Lewis, la qual cosa va fer sonar les alarmes sobre el seu estat de salut.

Cantant i músic, Lewis és considerat un dels pianistes més influents del segle XX. L'artista va saltar a la fama el 1957 amb la cançó Whole Lotta Shakin' Goin' On, però el seu èxit més internacional va ser Great Balls of Fire. La imatge d'un piano encés en flames mentre tocava aquesta cançó en un teatre de Nova York és una de les imatges que han passat al cinema d'aquest artista de caràcter fort i fama de problemàtic.

També et pot interessar

stats