Mor l’exvocalista de Raspberries i autor d’icòniques cançons melòdiques dels 70 i els 80

El nord-americà Eric Carmen, creador d'"All by myself", que Céline Dion va versionar, o "Hungry eyes", popularitzada amb Dirty Dancing, ha faltat als 74 anys

El tema 'Hungry Eyes', que va protagonitzar una de les escenes en què els actors de Dirty Dancing aprenien a ballar, va eixir de la mà d'Eric Carmen
El tema "Hungry Eyes", que va protagonitzar una de les escenes en què els actors de 'Dirty Dancing' aprenien a ballar, va eixir de la mà d'Eric Carmen / À Punt NTC

El pare d’algunes de les cançons melòdiques més icòniques dels 70 i els 80, com "All by Myself", versionada per artistes com Céline Dion, o "Hungry Eyes", que es va popularitzar amb Dirty Dancing, el músic nord-americà Eric Carmen, ha mort als 74 anys. La dona de qui va ser vocalista de Raspberries ha confirmat la mort del músic, de la qual no han transcendit les causes.

“Amb tremenda tristesa, compartisc la colpidora notícia de la defunció d'Eric Carmen. El nostre dolç, afectuós i talentós Eric va morir mentre dormia, durant el cap de setmana”, es limitava a anunciar l’esposa d’Eric Carmen, Amy Carmen, en la web de l'intèrpret i compositor.

Eric Carmen deixa un icònic llegat musical. Creador de temes com "All by Myself", que després van versionar consolidades artistes com Céline Dion, "Never Gonna Fall in Love Again" o "Hungry Eyes", que va ser el tema escollit perquè Jennifer Grey i Patrick Swayze reberen les primeres lliçons de ball en Dirty Dancing.

Un llegat que, encara amb vida i segons ha confessat l'esposa, li produïa “gran alegria” saber que “la seua música va tocar a molts i el seu llegat serà durador”.

Nascut a Cleveland (EUA), com a cantant de Raspberries l'èxit més gran obtingut va ser "Go All the Way". Després de la separació del grup el 1975, va iniciar una carrera en solitari que el va portar a ser conegut a tot el món amb cançons enganxoses i romàntiques, entre elles "All by Myself" o "Hungry Eyes". 

També et pot interessar

stats