Mor l'artista Mari Carmen y sus muñecos, als huitanta anys

L'artista es va fer famosa pels espectacles en televisió en els quals parlava amb els seus ninots de guinyol Doña Rogelia, Daisy, Nícol i Rodolfo

Imatge de l'arxiu de RTVV de Mari Carmen i el guinyol Rogelia
Imatge de l'arxiu d'RTVV de Mari Carmen i el guinyol Doña Rogelia / Arxiu RTVV

A l'artista María del Carmen Martínez, coneguda com a Mari Carmen y sus muñecos, l'han trobada morta al seu domicili de Tenerife. Pel que sembla, les causes de la defunció es deuen "a una caiguda accidental per les escales" del seu habitatge, segons conta la revista de fonts pròximes a l'artista.

Mari Carmen es va fer famosa pels espectacles en televisió en els quals parlava amb els seus ninots de guinyol Doña Rogelia, Daisy, Nícol i Rodolfo. "Ha mort María del Carmen Martínez-Villaseñor Barrasa, la nostra estimada Mari Carmen y sus muñecos, que ha sigut una gran ambaixadora de Conca. El meu condol més sincer, en nom del veïnat, per als seus familiars i éssers més estimats", ha informat en xarxes socials l'alcalde de Conca, Darío Dolz, ciutat on va nàixer, el 4 de maig del 1943.

El 1967 es va estrenar en el programa de TVE Noche del sábado i el 1971 va aparéixer en la pantalla gran per ser una de les protagonistes de La graduada, dirigida per Mariano Ozores, en la qual va compartir repartiment amb Lina Morgan i Florinda Chico.

En la xicoteta pantalla també van destacar les aparicions en formats televisius com Señoras y señoras, Aplauso o l'Un, dos, tres..., a més de col·laborar en gales que dirigia el productor José Luis Moreno i de participar en sèries com La que se avecina. El 2012 la van nomenar filla predilecta de Castella-la Manxa.

També et pot interessar

stats