Mor l'actriu Rosa Maria Sardà als 78 anys

Va rebre el 2010 la Medalla d'Or de l'Acadèmia i va guanyar dos premis Goya com a millor actriu de repartiment.

VÍDEO | Mor l'actriu Rosa Maria Sardà als 78 anys

L'actriu, humorista i presentadora Rosa Maria Sardà ha mort a Barcelona als 78 anys de càncer, segons ha informat l'Acadèmia de Cine en un tuit.

Sardà va rebre el 2010 la Medalla d'Or de l'Acadèmia i va guanyar dos premis Goya com a millor actriu de repartiment per Sin vergüenza i ¿Por qué lo llaman amor cuando quieren decir sexo?.

Veterana actiu, se la coneixia més pels papers en clau d'humor en el cinema i la televisió, però també ha acumulat una llarga trajectòria en teatre, tant en català com en castellà. Moros y cristianos, Alegre ma non troppo, Airbag, La niña de tus ojos, Todo sobre mi madre, Sin vergüenza i Ocho apellidos catalanes són alguns dels treballs més destacats de la intèrpret, que es va fer molt popular en l'Espanya dels anys huitanta amb el programa televisiu Ahí te quiero ver.

Una de les últimes aparicions que va fer en públic va ser una entrevista concedida al programa Lo de Évole, emés el passat 26 d'abril. Allà va parlar-hi obertament sobre la malaltia que patia des de feia anys i va dir que, tot i que estava controlada, el càncer “és invencible”. Més i mig després, el món de la interpretació en plora la mort.

També et pot interessar

stats