Mor l'actriu Rachel Welch als 82 anys després d'una breu malaltia

La intèrpret va ser una icona sexual de la dècada dels seixanta

Welch, en una imatge d'arxiu
Welch, en una imatge d'arxiu / Juan Carlos Cárdenas

L'actriu estatunidenca Rachel Welch, recordada per films com One million years BC (Fa un milió d'anys, en el títol en espanyol) i per ser una icona sexual de la dècada dels seixanta, s'ha mort aquest dimecres als 82 anys després d'una malaltia. La imatge de Welch i l'icònic biquini va afermar el seu estatus de sex-symbol en una pel·lícula el pòster promocional de la qual va passar a la història del cinema.

La família de Welch ha confirmat el decés en el portal de les celebritats TMZ i ha assegurat que la mort ha sigut després de patir l'actriu "una breu malaltia", de la qual no han donat més detalls.

Filla d'un enginyer bolivià que es va mudar als Estats Units, Raquel Welch va nàixer a Chicago el 1940. El seu camí en la indústria de l'entreteniment va començar de la mà d'Elvis Presley amb un xicotet paper en Roustabout (El rodamón), del 1964, i més tard obtindria treballs de més pes en films com Fantastic voyage (Viatge fantàstic), el 1966.

La seua bellesa i potencial eròtic la va aprofitar la indústria, que va crear per a ella un dels sobrenoms més masclistes que es recorden a Hollywood: el Cos.

També et pot interessar

stats