Mor l'actriu Margot Kidder, l'eterna nóvia de Superman

Margot Kidder, que va interpretar en quatre pel·lícules el paper de Lois Lane, ha mort als 69 anys.

Margot Kidder va intervindre en quatre pel·lícules de la saga de Superman
Margot Kidder va intervindre en quatre pel·lícules de la saga de Superman / REUTERS

És la nóvia de Superman per excel·lència. El paper de la intrèpida periodista Lois Lane, l'han interpretat fins a cinc actrius diferents des de la dècada dels 40 del segle XX fins a l'actualitat. Però cap d'elles ha deixat una empremta tan profunda com Margot Kidder. La seua imatge, juntament amb la de Christopher Reeve de Superman, està gravada en la memòria col·lectiva de tota una generació. El superheroi vingut del planeta Krypton l'ha salvat d'una mort segura en multitud d'ocasions, però aquesta vegada no ha pogut obrar el miracle.

  

Kidder havia actuat en unes quantes pel·lícules abans d'encarnar el personatge de Lois Lane, però va ser aquest treball el que la va llançar a la fama. La primera cinta de Superman es va estrenar el 1978 i es va convertir en una de les més taquilleres de la història en aquell moment. Ella i Christopher Reeve hi van repetir en tres ocasions més. Gràcies a això, va nàixer una gran amistat entre ells que va perdurar fins els últims dies de vida de Reeve.

  

Ara, l'eterna nóvia de Superman, ens ha dit adéu. Després d'interpretar el paper de Lois Lane, Margot Kidder va continuar treballant al cine i a la televisió mentre lluitava amb un fort trastorn bipolar que va marcar els últims anys de la seua vida. Però sempre quedarà en el record la seua imatge volant al braç de Superman mentre sona la inoblidable música que John Williams va compondre per a la pel·lícula.

També et pot interessar

stats