Mor l'actor alcoià Pep Cortés als 74 anys

Cortés va participar en sèries com 'Senyor retor' i 'Unió Musical Da Capo'

VÍDEO | Mor l\'actor alcoià Pep Cortés als 74 anys

Després de diversos dies ingressat a l'hospital, l'actor i director alcoià Pep Cortés ha mort aquest dilluns a Barcelona als 74 anys.

L'actor tenia amb un ample currículum al món del teatre. Des dels seus començaments al grup de teatre alcoià La Cazuela, Cortés va representar propostes d'Els Joglars, Carles Santos i va participar en propostes de Teatres de la Generalitat. Un dels seus treballs més determinants va ser La força del costum, de Thomas Bernhard i dirigida per Jordi Mesalles, obra que va guanyar el Premi de la Crítica de Barcelona.

A la nostra terra, Cortés va fer-se molt popular per la seua participació en les sèries de televisió Herència de sang, Unió Musical Da Capo i Senyor retor. L'actor també va intervindre en altres ficcions nacionals com Cuéntame i Hospital Central o en les sèries de TV3 El cor de la ciutat i Infidels.

Al cinema, Pep Cortés va treballar en Son de mar de Bigas Lunas, Todos a la cárcel de García Berlanga o El embrujo de Shangai, de Fernando Trueba. El film Els dies de la nit, projecte al qual va participar com a director, va ser un dels seus últims reptes professionals.

També et pot interessar

stats