Mor Keith Flint, el cantant de The Prodigy, als 49 anys

Les autoritats investiguen el decés com una mort no sospitosa.

El cantant de The Prodigy, Keith Flint, ha mort aquest dilluns amb 49 anys
El cantant de The Prodigy, Keith Flint, ha mort aquest dilluns amb 49 anys / Efe

El cantant de The Prodigy, Keith Flint, ha mort aquest dilluns amb 49 anys. El seu cos ha sigut trobat a sa casa d'Essex, a l'est d'Anglaterra. Encara que la policia s'ha personat allí, la mort no s'està investigant com a sospitosa.

Els agents han sigut avisats aquest matí i quan han arribat a la vivenda del cantant, situada en la ciutat de Dunmow, Flint ja estava mort.

La banda ha expressat en un comunicat que la notícia ha sigut "un xoc" i ha qualificat Flint de "pioner, innovador i llegenda".

El vocalista punk acabava de tornar al Regne Unit d'una gira per Austràlia i al maig tenia previst un tour pels Estats Units.

Va començar de ballarí en The Prodigy en 1990

Flint va nàixer a Essex en 1969 i es va unir en 1990 a The Prodigy, grup creat per Liam Howlett, com a ballarí. 

En 1996 va fer la seva primera aparició com a vocalista, amb el tema Firestarter, al qual van seguir després els mítics Breathe, Serial Thrilla o Fuel My Fire.

The Prodigy va publicar en 2018 el seu seté àlbum No Tourists i és conegut per la seua fusió de tecno amb breakbeat i house.

Molts famosos han manifestat ja a través de les xarxes socials el condol per la mort de l'artista, entre ells, l'actriu Amanda Abbington, la presentadora Jo Whiley, el cantant de The Chemical Brothers, Ed Simons, i la cantant Beverley Knight.

També et pot interessar

stats